DAB installeren en gebruiken

Om DAB te kunnen gebruiken heb je een DAB antenne met USB module nodig. Zoek via de webshop naar "DABANT" om het product te vinden, als je deze nog niet hebt gekocht.

Instructies:

1. Plaats de DAB raam antenne op voorruit en plak de zwarte plakstrip op de chasis. Zorg ervoor dat de plakstrip wel contact maakt, als er een verflaag zit op de chasis, dan kan je dit wegschuren. (zie foto)

2. Sluit de kabel van de antenne op op de meegeleverde module, en sluit de module met de USB kabel aan de USB ingang van de autoradio.

3. Zoek via de Playstore applicatie die je vind op de autoradio menu, naar 'DAB-Z' of een soortgelijke applicatie naar de DAB zenders kan zoeken.

Nu moet het mogelijk zijn om naar DAB zenders te kunnen luisteren.