Extra verborgen instellingen

Naast standaard instellingen die je kan wijzigen bestaat er ook verborgen instellingen, let op hier kan je heel veel aanpassen maar een verkeerde instellingen kan het apparaat ook crashen, daarom zijn deze instellingen verborgen, en mag eigenlijk alleen gebruikt worden na instructies die je van ons hebt gekregen.

Als je technische bent en begrijpt wat je veranderd dan kan je er gebruik van maken, zie video voor instructies.

Als je de autoradio na Maart 2022 heb gekocht dan is de code 8878 en geen 8888.