Navigatiekaarten installeren en offline gebruiken

Heb je een autoradio met android besturingssysteem, dan is het mogelijk om gratis een navigatiesoftware te downloaden. Er bestaan navigatiesoftware's die na de installatie zonder internet werken. De voordeel hiervan is dat je altijd de meest recente kaarten hebt en dat deze kaarten automatisch worden bijgewerkt als je internet verbinding hebt. Hieronder laten wij zien hoe je een software kan installeren. Let op dat deze software misschien niet meer beschikbaar is via Playstore, zoek dan gewoon naar Offline Navigatie of naar Navigeren via de Playstore.