Opstartlogo veranderen

Het is mogelijk om de opstart logo van de autoradio te wijzigen. Vanwege merkenrecht mogen wij de logo's niet zelf aanleveren. Maar als consument is het toegestaan om zelf een logo van het voertuig merk toe te voegen. Dit kan via een USB stick of een SD kaart.

Let op voor beste weergave is een resolutie van 1024x600 pixels aanbevolen. De autoradio herkent alleen .JPG bestanden.

Stap 1
Plaats de logo bestand op een USB of SD kaart.

Stap 2
Ga naar "Settings" en daarna naar "Car infotainment" scrol naar beneden en druk op "About Device" druk rechts boven op de tandwiel icon en voer code 8878 in. Druk daarna op "Bootlogo" en daarna op de zoek icon. Als het goed is zal de logo die je hebt toegevoegd hier verschijnen.

Neem contact op als dit niet werkt.