Zlink applicatie updaten

Als Android Auto niet goed werkt met je smartphone, heb je waarschijnlijk een update nodig. Volg de onderstaande stappen om de Zlink applicatie bij te werken.

Stap 1:
Klik hier om het eerste updatebestand te downloaden. (Kopieer dit bestand zoals hieronder wordt weergegeven op de afbeelding, en zorg ervoor dat je USB-stick is geformatteerd met het FAT32-bestandsformaat.)

Sluit de USB-stick aan op de USB-poort van de autoradio en ga naar Instellingen > Systeem > Systeemupdate > MCU-update > Start MCU-update. Nadat je dit hebt gedaan, ga je verder met Stap 2.

Stap 2:
Klik hier om het tweede updatebestand te downloaden. (Kopieer dit bestand zoals hieronder wordt weergegeven op de afbeelding, en zorg ervoor dat je USB-stick is geformatteerd met het FAT32-bestandsformaat.)

Sluit de USB-stick aan op de USB-poort van de autoradio. Je krijgt een melding waarin wordt gevraagd of je de update wilt uitvoeren. Kies 'Ja' of 'Accepteer'. Nadat de update is voltooid, ben je klaar.

Als het probleem zich nog steeds voordoet, neem dan contact met ons op. Vermeld in je e-mail welke versie van ZLINK je hebt op de autoradio en stuur ook een foto van het systeeminformatiescherm mee.