Instellingen Achteruitrijcamera en Parkeersensoren

Heb je problemen met de weergave van de achteruitrijcamera en de parkeersensoren? Volg dan deze instructies om het correct in te stellen. Let erop dat de CANBUS correct is aangesloten, omdat een onjuiste aansluiting kan leiden tot een slechte werking van de instellingen.

Met behulp van deze instructies kun je de weergave van de camera aan en uit schakelen of de instellingen van de parkeersensoren aanpassen. Je hebt ook de mogelijkheid om te bepalen of beide functies tegelijkertijd op het scherm moeten worden weergegeven. Als je bijvoorbeeld geen achteruitrijcamera hebt, kun je deze functie uitschakelen zodat alleen de parkeersensoren worden getoond.

Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot de instellingen: